Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 4 Ιανουαρίου η παρουσίαση της Samsung στη CES 2022

*
Η CES 2022 είναι η πρώτη μεγάλη έκθεση της νέας χρονιάς και ήδη οι εταιρείες κάνουν το πρόγραμμά τους με την Samsung να τοποθετείται και επίσημα πλέον. Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε πως το pre-show keynote της θα λάβει χώρα στις 4 Ιανουαρίου 2022 και εκεί θα έχουμε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις και παρουσιάσεις, όπως αυτή για το Samsung Galaxy S21 FE smartphone. Στο stage θα βρεθεί ο John-Hee, Vice Chairman, CΕΟ και επικεφαλής του τομέα Samsung Electronics DX (Device Experience), ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον πορεία της εταιρείας από εδώ και στο εξής. Η ώρα της εκδήλωσης ορίστηκε για τις 18.30 τοπική και όσοι δεν μπορέσουν να παραβρεθούν στο event θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν online.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*